5 Tibetanen Himalaya

De Vijf Tibetanen

De Vijf Tibetanen

De 5 Tibetanen zijn vijf eenvoudige Tibetaanse Yoga Oefeningen.

Ontdek nu zelf de Eeuwenoude Tibetaanse geheimen !

Voel je snel weer Fit, Gezond en Gelukkig !

Velen gingen u voor. De tweede druk is nu verkrijgbaar !

De Vijf Tibetanen - Het Originele Manuscript

De 5 Tibetanen - Hoe het allemaal begon.

Het begon waarschijnlijk allemaal zo’n 2500 jaar geleden. In een afgelegen en verborgen Klooster in Tibet ontwikkelden Tibetaanse monniken een eenvoudig en diepgaand Yoga Systeem. Ze ontwikkelden een systeem van oefeningen die op een zeer krachtige wijze effect hebben op jouw lichaam en al het andere wat je doet in het leven. Deze kennis was verborgen in dat Klooster voor vele eeuwen.

Totdat begin vorige eeuw een Britse legerofficier voor zijn werk regelmatig door India moest reizen. Hij werd gegrepen door de verhalen van de lokale bevolking over een klooster met Tibetaanse Lama’s die een zeer hoge leeftijd bereikten en uitermate fit en gezond bleken te zijn. Maar niemand scheen te weten waar dat klooster lag.

Hij raakte zo geboeid door deze verhalen dat hij eind 1920 besloot zelf de Geheimen van de Eeuwige Jeugd te vinden en op zoek te gaan naar hun verborgen klooster. Na een lange zoektocht in de afgelegen gebieden van de Himalaya vond hij eindelijk het klooster. Daar ontdekte hij hun geheimen en bracht ze mee terug naar het Westen.

Hij ontdekte vijf eenvoudige en zeer krachtige oefeningen die de Tibetaanse Lama’s ongeveer 2500 jaar geleden hadden ontwikkeld en mondeling aan elkaar hadden doorgegeven. De Tibetaanse monniken noemden de oefeningen Riten. In Nederland staan ze vooral bekend als De Vijf Tibetanen.

De 5 Tibetanen - Nu ook in het Nederlands !

In 1939 werden deze geheime Riten gepubliceerd in een boek Het Oog van Openbaring. Peter Kelder, de auteur van dit boek, was een vriend van de officier die de Riten had ontdekt. In 1946 publiceert Peter Kelder zelfs een tweede druk van Het Oog van Openbaring. Deze nieuwe uitgave bevatte essentiële, nieuwe informatie.

Zowel deze nieuwe editie uit 1946 als de uitgave van 1939 zijn verloren geraakt; niemand wist meer hoe de krachtige oefeningen, De Vijf Tibetanen, precies uitgevoerd moesten worden.

Gelukkig vond een antiquair uit Amerika de Originele Manuscripten. Waarschijnlijk zijn dit de enige manuscripten die bewaard zijn gebleven. Dat betekent dat u nu voor het eerst Peter Kelder’s verloren editie uit 1939 in het Nederlands kunt lezen.

Bijzondere Uitwerking

De kracht van De Vijf Tibetanen is hun eenvoud. Ze zijn voor iedereen geschikt, makkelijk te onthouden en uit te voeren. Hun uitwerking blijkt bijzonder groot te zijn.

De Riten werken sterk door op de energiecentra in je lichaam, ook wel chakra’s genoemd, en herstellen de verstoringen daarin.

Ook stimuleren ze diverse zenuwcentra en klieren in je lichaam, waardoor je weer een sterk immuunsysteem en een evenwichtige hormonale huishouding krijgt.

Ze maken je lichaam soepel en sterk, zorgen voor minder stress, minder spierspanning, een betere ademhaling en spijsvertering en een goede doorbloeding.

Block 2

   …   

Deze Eeuwenoude Yoga oefeningen zullen je Leven veranderen!

Wat zijn De 5 Tibetanen ?

De 5 Tibetaanse Riten zijn een eeuwenoude bron voor kracht en gezondheid. Ontworpen en ontwikkeld door Tibetaanse monniken ongeveer 2500 jaar geleden.

De Tibetaanse Lama’s, die de Wetten van het Leven kenden, creëerden een praktisch en eenvoudig programma dat beoefenaars helpt gezondheid, flexibiliteit, balans en kracht te ontwikkelen.

De Vijf Tibetaanse Riten zijn een unieke reeks van 5 yoga oefeningen om gezondheid, vitaliteit en jeugdigheid te herwinnen.

De 5 Tibetaanse Riten zijn een actieve vorm van Yoga die je leert je innerlijke kracht te ontdekken en deze te gebruiken in je dagelijkse leven.

Deze krachtige oefeningen zijn er op gericht om de eeuwenoude Tibetaanse kennis te integreren in je dagelijkse leven; om gezond, fit en gelukkig te worden en te blijven!

Wat zijn de voordelen van De 5 Tibetanen?

  • De kracht van De Vijf Tibetanen is hun eenvoud.
  • Je kunt ze op elk gewenst moment beoefenen wanneer het jou past – thuis, op het werk, buiten, of op reis.
  • Je hebt geen speciale uitrusting of apparaten nodig en je hoeft niet iedere keer de deur uit om ze te kunnen beoefenen!
  • Zodra je ze geleerd hebt, zijn ze van jou voor het leven.

Voor iedereen geschikt

De Vijf Tibetanen zijn voor iedereen geschikt. Ze zijn makkelijk te onthouden en goed uit te voeren. Je hoeft er niet iets specifieks voor te kunnen.

Al na twee weken zul je het effect zeker merken ! In nog geen 15 minuten per dag !

 

Een tijdloze klassieker die thuishoort in elke Yoga bibliotheek !

– Deepak Chopra